maanantai 16. maaliskuuta 2020

Rohkaisua psalmeista

Nyt kun monet ovat huolissaan, peloissaan ja ahdistuneita, ajattelin jakaa tähän pari ihanaa laulua, jotka ovat tuoneet itselleni lohtua ja turvallisuutta vaikeina aikoina. Samalla tuon kuvan myötä suunnataan katsetta jo vähän kevääseen. Valo lisääntyy ja kevät lähestyy - sitä ei ainakaan ole peruttu!

Molemmat laulut on tehty psalmien pohjalta, joista molemmat kuuluvat varmasti Raamatun rakastetuimpiin psalmeihin. Korkeimman suojeluksessa / Joka Korkeimman suojassa istuu on saanut sanansa psalmista 91, ja sen esittää Pekka Salminen:


Laulun Herra on minun paimeneni (Ps. 23) esittää Lauluyhtye Haava:


Eipä muuta tällä kertaa. Hyvä kirjakin on työn alla, mutta siitä lisää myöhemmin. Siunausta päivääsi Korkeimman suojassa! 

12 kommenttia:

 1. Voimaannuttava ja toiveita herättävä kuva, sillä tuota ei tiettävästi todellakaan ole peruttu;)
  On oivaa, että löydämme itsekukin lohtua ja rohkaisua omista lähteistämme tällaisina aikoina, ja jaksamme luottavaisina ja toiveikkaina jatkaa matkaa elämässä eteenpäin kohti uusia iloja, kokemuksia ja näitä välttämättömiä haasteitakin.
  Hyvää viikonjatketta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että hiirenkorvien, vihreyden, linnunlaulun ja kukkien aika lähestyy, tapahtui mitä tahansa muuten. Iloa, valoa ja toivoa on! Kiitos samoin hyvää viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Kiitos näistä vinkeistä! Meitä kannattavat iänkaikkiset Käsivarret. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva ja ihanan lohduttavia lauluja! Hyvää kevään odotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin nuo laulut ovat ihania. Ja kevään tulo ilahduttaa. Hyvää kevään odotusta sinulle myös!

   Poista
 4. Minulla on tehtävänä etsiä sopivia virsiä pitkänperjantain jumalanpalvelukseen. Ehkä tässä tilanteessa joku muukin toivoa antava virsi kuin tavalliset paastonajanvirret olisi hyvä. Tutustun näihin ehdotuksiisi. Kiitos rohkaisevasta postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle käynnistäsi blogissani! Nämä tässä jakamani laulut eivät ole varsinaisia virsiä, mutta ihania hengellisiä lauluja kyllä.

   Poista