tiistai 26. toukokuuta 2020

Arvonta suoritettu

Viikko sitten vietin blogisynttäreitä, ja tänään oli aika suorittaa lupaamani kirja-arvonta. Cecilia Samartinin kirjan arvontaan ei osallistunut kukaan, mutta eipä se minua haittaa, koska onhan noissa kolmessakin kirjassa lähettämistä hetkeksi.

Voittajat ovat siis: 

Han Kangin Ihmisen teot voitti Klaara.
Katri Rauanjoen Jonain keväänä herään voitti Paula.
Aino Leppäsen Positiivisen yllätyksen voitti Marja-Liisa.

Paljon onnea voittajille ja lämmin kiitos kaikille minua onnitelleille sekä arvontaan osallistuneille! Laitan viestiä voittajille, niin voimme sopia kirjojen postittamisesta.

Blogisynttärien jälkeen minulla oli hiukan lukujumia, mutta nyt sujuu taas. Tänään bloggasin aivan ihanasta romaanista, Kirsi-Klaudia Kankaan Punaisesta myssystä. Jos psykologiset romaanit, Pohjois-Norja, Jäämeri ja arktinen luonto kiinnostavat, käy ihmeessä lukemassa bloggaukseni. On harmi, että monet pienten kustantajien julkaisemat kirjat jäävät usein tuntemattomiksi, ja silti siellä on tällaisia helmiä kuten tämä Punainen myssy.

Kuvassa näkyvän kortin posti toi eilen. Kyseisen maalauksen on jalalla tehnyt Yoon Jung Lee, ja sen nimi on Kaikki mistä pidän. Kirjat, kahvi / tee ja kukat - sopii minulle, pidän kaikista!

Lukemisiin! 

4 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! Kiva arvonta, hyvät palkinnot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva järjestää vaihteeksi arvonta, nämä aina piristävät. Itsekin olen voittanut monesti, joten on kiva jakaa iloa eteenpäin. Varsinkin tänä keväänä on ollut hyvä arpaonni. Ehtisinpä aloittaa pian sitä Paperijoutsenta, jonka voitin, se vaikuttaa lupaavalta!

      Poista
  2. Kiitos paljon arpavoitosta, laitoin sinulle jo osoitteeni sähköpostilla. Olen viime päivinä käynyt harvakseltaan netissä, joten siksi viestit tulevat vasta nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea voittajalle! Sainkin sähköpostisi, mutta en vain ole ehtinyt vastata siihen. Postitan kirjan lähiaikoina.

      Poista