perjantai 25. toukokuuta 2018

Kirja-arvonta suoritettu!

Tänään siis arvoin lupaamani kirjat. Kaikkein suosituin eli toivotuin niistä oli Terhi Rannelan Kesyt kaipaavat, villit lentävät. Sen voitti Instagramissa osallistunut @paivikettu. Alejandro Zambran Kotiinpaluun tapoja meni myös Instagramin kautta, ja sen saa @puhunen.

Täällä blogissa osallistuneista arpaonni suosi Klaaraa, jolle laitoinkin jo sähköpostia. Hän saa Joel Haahtelan romaanin Tähtikirkas, lumivalkea. 

PALJON ONNEA VOITTAJILLE! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja 2-vuotiasta blogiani onnitelleille. Aurinkoista ja ennen kaikkea kirjarikasta kesää kaikille!

P. S. Kirjarikkaudesta puheen ollen... Yritin vaihtaa blogin Facebook-sivuille blogin uuden nimen, mutta Fb ei hyväksynyt sitä, vaan sain englanninkielisen viestin, jossa selitettiin, että nimi on harhaanjohtava!! :) Hmm... lupailenko nimelläni kenties rikkautta lukijoille, vai?!

No, ei se mitään, tein sitten aivan kokonaan uuden Facebook-sivun, joka löytyy nyt sillä niin harhaanjohtavalla nimellä Kirjarikas elämäni... Instagramissa olen @kirjarakkautta.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kirja lähti täältä matkaan luultavasti eilen, kun vein sen toissailtana postiin. Toivottavasti posti kulkee! :)

      Poista